Home > Inwoners > Bliek in Actie

Bliek in Actie

logoHeeft u een goed idee om uw straat of wijk gezelliger, veiliger of mooier te maken? Bijvoorbeeld uw straat opfleuren met bloembakken, de aanleg van een speeltuin, een spelmiddag voor de buurtkinderen of een gezamenlijke activiteit voor ouderen. Deel dan uw idee met ons! Wij kijken graag hoe we uw idee samen kunnen uitvoeren.

Wij ondersteunen u dan bij uw idee met onze kennis, ons netwerk, onze materialen of met subsidie. En we vinden het belangrijk dat u zelf zoveel mogelijk organiseert en doet. Alleen, of met buurtgenoten, sponsoren of andere ondersteuning.

Dat noemen we: Bliek in Actie! Want we zoeken Gorcumers, in de volksmond ‘Bliek’ genoemd, die actief meedoen om Gorinchem nóg leuker te maken.
 

Voorbeelden

Maak je buurt leuker, hoe doe je dat... (video)

Inwoners van de wijk Stalkaarsen maken samen met de gemeente een natuurspeelterrein in de wijk (video)

Aanleggen van een Jeu de boule baan (video)
 

Contact

Heeft u vragen over uw idee of Bliek in Actie, neem dan contact op met uw wijkcoördinator via telefoonnummer (0183) 659 684 of email wijkcoordinatoren@gorinchem.nl.
 

Subsidie aanvragen

Wilt u weten of u voor uw actie subsidie kunt krijgen? In welke vorm dan ook. Bekijk de voorwaarden voor deze subsidie en vraag het aan via een van de onderstaande links.

Kiest u voor een aanvraag met DigiD dan hoeft u minder in te vullen en kunnen wij u beter helpen.

> Aanvragen (met DigiD)

> Aanvragen