Home > Inwoners > Cultuur, sport en recreatie

Cultuur, sport en recreatie

Alle informatie over kunst, cultuur en evenementen in Gorinchem vindt u bij Toerisme in Gorinchem

Gorinchem Beweegt

Vanuit de gemeente houdt team Gorinchem Beweegt zich bezig met sportieve en culturele activiteiten in de wijk. Zo zijn er bijvoorbeeld naschoolse activiteiten in Sportpunten in de wijk en wijkevenementen. Bij de Buurtsportcoach kunt u terecht met vragen en ideeën.

Gorinchem Beweegt heeft een eigen website met nieuws, activiteiten en contactgegevens:

Buurthuizen

In Gorinchem zijn 5 buurthuizen. Hier kunt u terecht voor sport, spel, clubs, zalenverhuur en nog veel meer. Lees meer op de pagina Buurthuizen en buurtcafé.

Verhuur gymzalen en sportvelden

De gemeente heeft in Gorinchem een aantal gymzalen en sportvelden, deze kunt u als vereniging of particulier huren voor sportactiviteiten. Dat kan voor een korte of lange periode.

Wilt u een evenement organiseren, dan heeft u in principe een vergunning nodig. Voor veel evenementen is een melding echter genoeg.