Home > Inwoners > Nieuws > Bewonersavond veiligheid 14 maart in PoGo

Bewonersavond veiligheid 14 maart in PoGo

Dit item is verlopen op 15-03-2018.
Autoinbraak

Op woensdagavond 14 maart organiseert de gemeente een bewonersavond over veiligheid in Gorinchem. De gemeente ontwikkelt namelijk een nieuw veiligheidsplan. Dat doen we met onze veiligheidspartners. Burgemeester Reinie Melissant, beleidsadviseurs Veiligheid van de gemeente en de politie horen graag ook úw mening.

Wij gaan graag met u in gesprek over de trends in onder andere woning- en autoinbraak en auto- en fietsendiefstal: herkent u ze (of juist niet), wat mist u in de voorgenomen aanpak, wat vindt u dat u en/of uw buurt zou kunnen doen. Daarom nodigen we u uit om op 14 maart hier gezamenlijk naar te kijken. Komt u ook?

Locatie: PoGo, Grote Haarsekade 120, Gorinchem
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur;  vanaf 19.00 uur staat koffie of thee voor u klaar.

Er komen diverse preventieteams en klankbordgroepen. Daarnaast is er nog plaats voor ca. 60 personen. U bent van harte welkom. Meldt u zich wel even aan?

> Aanmelden

Uw mening telt! Graag tot ziens op 14 maart!