Home > Inwoners > Nieuws > Camera-auto’s van CycloMedia in Gorinchem

Camera-auto’s van CycloMedia in Gorinchem

Cyclomedia auto met camera

In opdracht van de gemeente rijden er vanaf half juli camera-auto’s van CycloMedia rond in Gorinchem.

Als de weersomstandigheden goed zijn, rijden de camera-auto's tijdens die periode door Gorinchem om 360 graden panoramafoto’s te maken. De foto's gebruikt de gemeente onder andere voor inspectie en beheer van de buitenruimte en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De foto-opnameronde wordt 1x per jaar uitgevoerd door Cyclomedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel. De opnamen zijn niet toegankelijk via internet. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Gegevensbescherming

Op 25 mei is de de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Om uw privacy te beschermen zijn eventuele gezichten en kentekens onherkenbaar in de foto’s, ook voor intern gebruik.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Cyclomedia

Contact

Voor vragen kunt u terecht bij CycloMedia Technology BV, Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel, of via info@cyclomedia.nl.

Meer informatie vindt u op www.cyclomedia.com.