Home > Inwoners > Nieuws > Gedeelte Haarweg afgesloten van 10 - 19 augustus

Gedeelte Haarweg afgesloten van 10 - 19 augustus

RSS
Dit item is verlopen op 20-08-2017.
bord wegwerkzaamheden

Van donderdag 10 augustus tot en met zaterdag 19 augustus is een gedeelte van de Haarweg afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Het gaat om het weggedeelte van de Haarbrug over het Merwedekanaal tot aan het kruisingsvlak Vlietskade met de Kleine en Grote Haarsekade.

De afsluiting heeft te maken met werkzaamheden om de weg te verbeteren voor de bouwroute voor het nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Mollenburg’. De weg blijft bereikbaar voor hulpdiensten.

‘De Tuinen van Mollenburg’

Het nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Mollenburg’ heeft verschillende fases. De bouwweg over de Haarweg wordt ingesteld voor de bouw van de woningen in de eerste fase. Deze fase duurt één jaar.  Hierna vindt een evaluatie van de bouwroute plaats.

Het bouwverkeer kent afwisselende periodes met zwaar en minder zwaar verkeer. Er vindt ’s nachts en in het weekend geen bouwverkeer plaats. Uiteraard spannen de gemeente en de aannemer er zich voor in om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Contact en informatie

Tijdens de bouw krijgt de buurt een vast aanspreekpunt in de vorm van een omgevingsmanager. Deze is inmiddels aangesteld. De omgevingsmanager, Huib van Daalen, is te bereiken via telefoonnummer 06 – 52 05 74 76 of e-mail h.v.daalen@gorinchem.nl.

Meer informatie over het nieuwbouwproject is te vinden op: www.tuinenvanmollenburg.nl.