Home > Inwoners > Nieuws > Is uw huis al goed geïsoleerd?

Is uw huis al goed geïsoleerd?

Dit item is verlopen op 28-02-2018.
huizen

Is uw huis nog niet goed geïsoleerd, dan is dit uw kans: met de groepsaankoop isolatie krijgt u extra inkoopvoordeel op het isoleren van uw woning.

Goede woningisolatie zorgt voor:

• een lagere energierekening
  • comfortabeler wonen
  • een beter klimaat.

Korting

In opdracht van de gemeente start het Regionaal Energieloket met een groepsaankoop isolatie. Hiermee krijgt u extra inkoopvoordeel op het isoleren van uw woning. Als onafhankelijke partij heeft het Regionaal Energieloket de beste deal voor u gekozen.

De gemiddelde korting ligt tussen de 10% en de 15%. Dat komt doordat in één keer een groot aantal woningen geïsoleerd wordt.

Inschrijven voor 28 februari

Inschrijven voor de Groepsaankoop Isolatie doet u via go.regionaalenergieloket.nl/alblasserwaard-isolatie. Hier vindt u ook meer informatie over wat er gebeurt na uw inschrijving.

De inschrijving sluit op 28 februari 2018 en is gratis en vrijblijvend.

Contact

Heeft u nog vragen over de groepsaankoop isolatie? Kom dan naar de informatieavond of neem contact op met het Regionaal Energieloket via 088-525 4110 of groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl.