Home > Inwoners > Nieuws > Volg via Facebook het werk aan de weg Gorinchem Oost

Volg via Facebook het werk aan de weg Gorinchem Oost

schermafbeelding facebookpagina

In Gorinchem Oost wordt de komende tijd een reeks ingrijpende infrawerkzaamheden en verkeersmaatregelen uitgevoerd. Doel is om de verkeersafwikkeling van en naar de A15 te verbeteren en de verkeersdoorstroming in dit deel van de stad te bevorderen.

Om weggebruikers en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van de actuele werkzaamheden en de gevolgen ervan heeft de gemeente een aparte Facebookpagina aangemaakt: ‘Aansluiting A15 Gorinchem Oost’. Door deze pagina te liken of te volgen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Het is de eerste keer dat de gemeente voor een grootschalig project in de openbare ruimte een Facebookpagina inzet. Zo hoopt de gemeente belanghebbenden zo goed mogelijk te informeren en snel te kunnen reageren op signalen uit de omgeving. Op de pagina worden regelmatig berichten geplaatst met foto’s en filmpjes die in beeld brengen wat gebeurt en wat gaat gebeuren. Ook met suggesties en vragen kan men op deze pagina terecht.

Als eerste worden bij het project in oost de Newtonweg en de fietspaden aangepakt. Deze zullen aan het eind van de zomer gereed zijn.