Home > Inwoners > Nieuws > Wallen Schoonmaakactie op zaterdag 25 maart

Wallen Schoonmaakactie op zaterdag 25 maart

Dit item is verlopen op 26-03-2017.
oprapen zwerfafval

Op 25 maart organiseert de gemeente voor de 25e keer de jaarlijkse schoonmaakactie van de stadswallen. Helpt u mee ervoor te zorgen dat onze stadswallen er nog mooier bij liggen?

We verzamelen zaterdag 25 maart om 9.30 uur op het terrein Buiten de Waterpoort achter snackbar de Boulevard. Vanaf daar vertrekken we in groepen richting de stadswallen. Rond 12.30 uur zijn we terug op de startlocatie.

De gemeente zorgt voor handschoenen, gereedschap en koffie met iets lekkers. Tip: trek laarzen of stevige schoenen aan want het terrein kan erg drassig zijn!

Landelijke Opschoondag

Dit jaar sluiten we met onze Wallenschoonmaakactie aan bij de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Op deze dag gaan overal in het land vrijwilligers samen op pad om het zwerfafval aan te pakken. Iedereen die zelf een opschoonactiviteit wil organiseren, kan die aanmelden op www.supportervanschoon.nl en dan (gratis) materialen bestellen.