Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

RSS

Als gemeente werken we aan de kwaliteit van de wegen en de bereikbaarheid in Gorinchem. En doen er alles aan om overlast bij werkzaamheden tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden voor vertraging kunnen zorgen.

 • Zandtransporten Mollenburg

  Maandag 6 februari zijn er zandtransporten gestart rondom het braakliggende terrein waar de nieuwbouw ‘Tuinen van Mollenburg’ wordt gerealiseerd. Om de veiligheid van fietsers te waarborgen is het fietspad Sportlaan de komende vier weken afgesloten voor fietsers en voetgangers.

  Lees verder
 • Renovatie riolering Mollenburgseweg en kruising Banneweg/Vroedschapstraat

  In de week van 27 februari start het renoveren van de riolering in de Mollenburgseweg (gedeelte tussen de Busschieterstraat en Koningin Emmastraat), de kruising Banneweg/Vroedschapstraat en de Stationsweg.

  Lees verder
 • Aansluiting A15

  Door de groei van het aantal bewoners en de bedrijvigheid in Gorinchem Oost groeit de druk op de huidige wegen. Daarom wordt de infrastructuur rondom de Spijksesteeg en Newtonweg aangepast om een betere aansluiting op de A15 te realiseren.

  Lees verder
 • Verbreding A27

  Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27 Houten-Hooipolder om de doorstroming te verbeteren. Gorinchem is een onderdeel van dit traject.

  Lees verder
 • Meer werkzaamheden

Archief