Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

RSS

Als gemeente werken we aan de kwaliteit van de wegen en de bereikbaarheid in Gorinchem. En doen er alles aan om overlast bij werkzaamheden tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden voor vertraging kunnen zorgen.

 • Aflsuiting Spijksesteeg

  In de avond en nacht van 22 op 23 en van 23 op 24 mei, steeds tussen 20.00 - 6.00 uur, wordt de rotonde Griendweg/Spijksesteeg afgesloten en geasfalteerd. Daarmee zijn de werkzaamheden aan de rotonde afgerond.

  Het verkeer wordt omgeleid.

 • Werkzaamheden kruising Nolweg/Haarweg

  Vanaf vrijdag 12 mei tot en met vrijdag 26 mei wordt de Nolweg in Schelluinen afgesloten voor reparatiewerkzaamheden aan het wegdek en het aanbrengen van grasbetonstenen. De Nolweg is dan tot aan de Kruising Haarweg in Gorinchem dicht.

  Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid over de Voordijk, Lage Giessen, Groeneweg en Hoogbloklandseweg.

  Fietsers worden omgeleid over de Mollenburgseweg, Dr. Hiemstralaan, Driemanschapslaan en Grote Schelluinsekade.

 • Zandtransporten Mollenburg

  Maandag 6 februari zijn er zandtransporten gestart rondom het braakliggende terrein waar de nieuwbouw ‘Tuinen van Mollenburg’ wordt gerealiseerd. Om de veiligheid van fietsers te waarborgen is het fietspad Sportlaan de komende vier weken afgesloten voor fietsers en voetgangers.

  Lees verder
 • Afsluiting Melkheul

  Tijdens de verbouwing van een winkelpand aan de Westwagenstraat 82 is de Melkheul afgesloten voor alle verkeer.

 • Aansluiting A15

  Door de groei van het aantal bewoners en de bedrijvigheid in Gorinchem Oost groeit de druk op de huidige wegen. Daarom wordt de infrastructuur rondom de Spijksesteeg en Newtonweg aangepast om een betere aansluiting op de A15 te realiseren.

  Lees verder
 • Verbreding A27

  Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27 Houten-Hooipolder om de doorstroming te verbeteren. Gorinchem is een onderdeel van dit traject.

  Lees verder
 • Meer werkzaamheden

Archief